nlenfrde
De Klaverblad Arena Games 2019 is op 6 juli.
 

combilogos Balkoranje Baancircuit

Organisatie

Wedstrijdorganisatie Klaverblad Arena Games

Heb je een algemene vraag aan de organisatie van de Klaverblad Arena Games? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt je vraag ook stellen via Facebook of Twitter.

 

Voorzitter Arjan van Harn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Michiel van Voorthuijsen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Secretaris Ilona Mulder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Atletenveld Cas Lutz  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Baan en materiaal Wendy Vet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsoring Hans van der Weiden  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Promotie en communicatie Ferdy Cornelissen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Webmaster Ferdy Cornelissen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pers/media Ferdy Cornelissen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretariaat en inschrijvingen Maarten Broek  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vrijwilligers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Comissie staand 4

Wedstrijdleiding

De wedstrijdleiding van de Klaverblad Arena Games 2019 ziet er als volgt uit: 

Wedstrijdleider

Sebastiaan Durand

Assistent wedstrijdleider

Bart van Egeraat

Scheidsrechter 

Erwin de Boer

Scheidsrechter

Kris Beerens

Scheidsrechter

Egbert Jan Bouwhuis

Scheidsrechter

Ron Wintjes

Starter

Petrina Nagtzaam

Starter

Marco Durand

Volg ons op Twitter

KlaverbladAG Een wijziging in het chronoloog voor 6 juli: de aanvangstijden van speerwerpen vrouwen en discuswerpen mannen zijn… https://t.co/57loYB9Cfi
19hreplyretweetfavorite
KlaverbladAG De inschrijving voor de Klaverblad Arena Games 2019 is nog een week geopend. Zien we jou ook op zaterdag 6 juli in… https://t.co/5mf3HBpcb9
KlaverbladAG De inschrijving van de Klaverblad Arena Games 2019 is inmiddels geopend! Meer informatie + het chronoloog vind je op https://t.co/zaI9N3XyKZ
KlaverbladAG Op onze website vind je verschillende foto's van de Klaverblad Arena Games 2018! https://t.co/79NkawT1eS https://t.co/6piJtX71wj
KlaverbladAG 'Zeventien jaar oud baanrecord gesneuveld bij Klaverblad Arena Games 2018'. Het wedstrijdverslag op onze website!… https://t.co/LwoaLmiydp
KlaverbladAG RT @TopatletiekLive: Mooie actiefoto's van Erik van Leeuwen van de Klaverblad Arena Games in Hilversum. De 22e jaargang van het Nationaal B…
KlaverbladAG @TopatletiekLive Ah thanks, we waren even niet helemaal scherp :)
KlaverbladAG Alle uitslagen van de Klaverblad Arena Games 2018 vind je op https://t.co/ZcM8k2OzGM. Morgen volgt een wedstrijdverslag!
KlaverbladAG RT @AtletiekLive: Dagprijzen @KlaverbladAG voor @MelissaBoekelm - Kogelstoten & Ryan Mphahlele- 3000m. https://t.co/ZTpbpiYr2b
KlaverbladAG Ryan Mphalele en Melissa Boekelman winnen de dagprijzen! En daarmee sluiten we de Klaverblad Arena Games 2018 af. B… https://t.co/xTZjTw30ei
KlaverbladAG Hensley Paulina wint de 100 meter finale in 10,32 sec!
KlaverbladAG Vernon Norwood verbreekt net zijn eigen baanrecord niet, maar loopt toch een mooie 46.14 op de 400 meter!

Stats Bezoekers

Today3
This month2564
Total88670

Who Is Online

1
Online

25 juni 2019