Dutch English French German
De Klaverblad Arena Games 2017 zijn op zondag 9 juli!
 

agh logo klaverblad

agh logo klaverblad

Binnen- en buitenlandse toppers op Klaverblad Arena Games 2016

Aanstaande zondag 4 september wordt de 20ste editie van het Lotto Baancircuit afgesloten met de Klaverblad Arena Games in Hilversum. De wedstrijd vindt normaal in juli plaats, maar is vanwege een drukke kalender eenmalig naar september geplaatst. Ondanks dat veel topatleten hun seizoen inmiddels beeindigd hebben, is de organisatie er toch in geslaagd een aardig deelnemersveld neer te zetten. 

 

Nadine Broersen bij kogelstoten en verspringen

Meerkampster Nadine Broersen was een van de deelneemsters aan de Olympische Spelen. Zij eindigde op een 13de plaats met een puntentotaal van 6300. In Hilversum komt Broersen in actie bij het kogelstoten en het verspringen. Een andere Nederlander die in Rio meedeed, was sprinter Hensley Paulina. Hij loopt zondag de 100 meter. 

 

Nederlandse topwerpers aanwezig

Voor de rest zien we uit de Nederlandse top Erik Cadee in de ring bij het discuswerpen en Patrick Cronie bij het kogelstoten. Bij de vrouwen zijn de Nederlands kampioenen Corinne Nugter (discus) en Wendy Koolhaas (kogelslingeren) aanwezig. 

 

Snelle buitenlandse sprinters

Uit het buitenland komt een aantal snelle lopers over. Een absolute topper is de Amerikaanse 400 meter loper Vernon Norwood. Hij heeft een pr van 44,44 sec. en werd eerder dit jaar eerste met de Amerikaanse ploeg bij de USA Indoor Track and Field Championships. Hij krijgt concurrentie van de Engelsman Nigel Levine (45,84 sec.). Op de 100 meter verschijnt Emmanuel Matadi (Libie) aan de start en bij de 800 meter voor vrouwen de Ugandese Halimah Nakayi.

Bij het verspringen voor mannen is de Engelse Daniel Gardiner de grote favoriet, met een pr van bijna 8 meter. De Belgische speerwerper Timothy Herman is al jaren een trouwe deelnemer van de Klaverblad Arena Games. Ook dit jaar is hij er weer bij (pr 78,98 meter). 

 

Wedstrijd begint om 12:00 uur

Het chronoloog is wat compacter dan andere jaren. Het voorprogramma begint om 12:00 uur. Om 13:55 uur wordt de Klaverblad Arena Games 2016 officieel geopend door Paul Maas (voorzitter Gooise Atletiek Club) en Pieter Broertjes (burgemeester Hilversum). Om 17:00 uur wordt de wedstrijd afgesloten met de uitreiking van de beste dagprestaties en de circuitprijzen. 

De toegang is gratis. Bij binnenkomst ontvangt u een flyer met het programma. Het programma is ook op de website terug te vinden. Tijdens de wedstrijd kunt u via Liveresults.nl alle uitslagen en tussenstanden bijhouden. 

8 sprint mannen

Volg ons op Twitter

KlaverbladAG RT @TerSpeckeBokaal: Zaterdag 13 mei opent A.V. De Spartaan weer het atletiekseizoen! Doe mee of kom gezellig kijken!... https://t.co/UedGn
KlaverbladAG Het programma voor de Klaverblad Arena Games 2017 is bekend! Bekijk het op de site: https://t.co/GSaOa5gSO9 https://t.co/KGWoDQlz2G
KlaverbladAG RT @HsumCityRun: Ben je benieuwd naar het #pracours van de #Hilversum City Run op 2 april? Check https://t.co/WMszooOb3u. Welke afstand ga…
KlaverbladAG Voor in de agenda: de Klaverblad Arena Games 2017 zijn op zondag 9 juli! Binnenkort meer info over het programma.
KlaverbladAG RT @HsumCityRun: Train je voor bijv de @HsumCityRun? Lees hier wat tips, advies en steun: https://t.co/PKncUmXQCK
KlaverbladAG Bekijk de foto's van @Bergfoto_nl https://t.co/jg9GoxnWPM en Peter Jan Janssen https://t.co/MtlcWfS00I van de Klaverblad Arena Games 2016.
KlaverbladAG Vernon Norwood verbreekt zestien jaar oud baanrecord bij Klaverblad Arena Games 2016. Het wedstrijdverslag: https://t.co/UAuE3QCpX8
KlaverbladAG RT @skinnysprinter: @KlaverbladAG grateful to @kz_sports for making it happen.
KlaverbladAG RT @skinnysprinter: -6.3m/s to finish the season 😂😭 https://t.co/FbD8mBSSR1
KlaverbladAG RT @pellerietveld: Geslaagde vuurproef bij @KlaverbladAG in Hilversum. @NadineBroersen met ver en kogel alweer op niveau van Rio. Road ahea…
KlaverbladAG Alle uitslagen vind je op https://t.co/4apa4WC8GA. Vanavond een verslag op https://t.co/slVYLuBXgR!

Stats Bezoekers

Today42
This month1524
Total20199

Who Is Online

1
Online

29 maart 2017